Web design tilpasset alle enheder

Både design og funktionalitet i høj kvalitet

Design af hjemmesiden til Bio-Partner fra Rødovre. John Schultz som driver, udvikler og sælger miljørigtige løsninger og services inden for lugtsanering, desinfektion, rensning af vand, graffitirens og algerrens har ønsket sig en stilren og professionel hjemmeside for at præsente hans virksomhed. På hjemmesiden er der et gennemarbejdet kontakt form, downloadside, cases m.m.. Hjemmesiden er mobilvenlig, som betyder at den kan ses på alle enheder som mobiltelefon, tablet og computer.


Designet ud fra mobile-first filosofi

Køreskoleni København med online tilmelding

Moderne og flot hjemmeside med funktionaliteter som online booking og designet udfra mobile-first filosofi. Når man har en mobile-first tilgang, betyder det ganske enkelt, at man først designer til de mobile enheder, og derefter optimerer siden, så den også fungerer godt på en større skærm. I og med at flere og flere foretager søgninger på mobilen fremfor computeren og at google har skiftet til at det primære indeks er mobileindekset, er dette tilgang ret afgørende for hjemmesidens optimale performance.

Client

Kingo's trafikskole

Date

2018-11-20

Website

https://kingostrafikskole.dk


Fodterapeut fra Hillerød med et nyt webdesign

Foddeformiteter pakket i flot og brugervenligt design

Mobilvenlig onepage webdesign som præsenterer en fodterapiklinik i Hillerød. Her har der været fokus på indhold, æstetik og funktionalitet. Udfordring har været at vise mulige foddeformiteter uden, at det vækker ubehag. Kunden har været ret glad for vores valgte grafiske løsning, hvor der var fokus på den relevante behandling mens selve fodproblem blev visuelt vist i form af et mindre billede.

Client

Nelly Bendtsen

Date

2016-10-06

Website

https://www.slotsbyenfodterapi.dk