Annoncer

Annoncering kræver ofte en grafisk udformning som tilgodeser meget information på lidt plads. En annonce skal hurtigt præsentere et budskab, vise hvem afsenderen er, fange opmærksomheden hos målgruppen, samt informere tilstrækkeligt til at skabe interesse for yderligere henvendelse. Naturligvis skal designlinjen være loyal overfor Corporate Identity, men samtidig må en annonce gerne overraske kreativt med en positiv indgang til modtageren.

Hvad koster layout til annoncen?

- Grafisk opsætning, inkl. 3 korrekturer med rettelser

- Fritlægning og redigering af billeder
 indenfor rimelighedens grænse
- Leverer af printklar fil (HighRes PDF) til produktion

Samlet pris 660,-

Klik her og beskriv dit projekt - det er uforpligtende!

annoncer1
annoncer2
annoncer3

Annoncer til blad magasin

Advokat Ann-Sofie Kold Christensen med speciale i franske retsforhold. Igennem længere sammenarbejde har vi designet logo og andre grafiske elementer, som danner ramme for et stilrent grafisk udtryk.

Annonce cases 1

Annoncer til Børsen

Ejendomsmægler Helle Skovby driver en ejendomsmæglervirksomhed, som sælger Strandvejsvillaer nord for København samt prestigeboliger i Sydfrankrig. Allianceteam har designet en template til opsætninger af deres kunders annoncer. Alt efter mængde af tekster og billeder tilpasses det endelige design så de virker indbydende og overskuelige.

Annonce cases5 Annonce cases6

Annoncer til messeblad

CMS Dental er et dansk produktions og udviklingsfirma. Annoncer til messeblad er et markedsførings aktivitet hvor kunderne i god tid bliver informeret om stand placering og de mange gode tilbud.

Annonce cases7 Annonce cases8

Udvalgte cases

Gå til TOP

Web Development by    Inovator Inovator.dk

2013 Copyright - Allianceteam. All Rights Reserved.Cookie- og persondatapolitik

Gå til TOP