Yderst rimelige priser
Allianceteam yder altid meget hurtig, kreativ og professionel hjælp til yderst rimelige priser!

Ann-Sofie Christensen 
Advokat, Avocat-conseil auprès de l’Ambassade de France au Danemark 
www.akc.dk

Sparring og professionalisme er guld værd for os

Vi driver en ejendomsmæglervirksomhed, som sælger Strandvejsvillaer nord for København samt prestigeboliger i Sydfrankrig. Vi benytter Allianceteam til at kreere og opsætte vores annoncer. Det er meget vigtigt, at det er det rigtige signal, vi sender til vore kunder, og vi må sige, at den sparring og professionalisme, som findes hos Allianceteam, er guld værd for os. Vi benytter også Allianceteam til at lave andre præsentationer, direct mails mv, og også her er deres kreativitet og forståelse for vores butik i højsædet. Vi kan kun give dem vore varmeste anbefalinger.

Michael Nielsen 
Finansiel rådgiver 
www.helleskovby.dk

I enjoy cooperating with Allianceteam

Allianceteam has done several jobs for me such as invitations, brochures, business cards, roll ups etc. - all of them to my full satisfaction. I have come with my ideas and Allianceteam has transformed them into great layout and always at the right time. I enjoy cooperating with Allianceteam and warmly recommend them.

Susanne Odgaard
Sponsorships & Events
www.odgaards.dk

Et godt, nemt og effektivt samarbejde!

SimaTech har samarbejdet med Allianceteam siden 2009, og vi er meget glade og tilfredse med den måde
de mangeartede grafiske opgaver bliver løst på. Et godt, nemt og effektivt samarbejde.   
Allianceteam hjælper os med mange forskellige opgaver alt efter behov. Typisk er det den grafiske del i forbindelse med diverse tryksager, som f.eks. brochurer, nyhedsbreve, roll-ups, bannere samt diverse tekster, som skal sættes stort og pænt op. SimaTech leverer indholdet til teksten, og Allianceteam står for hele den grafiske del: layout, billeder, illustrationer, fonte, etc. Det hænder også, at det er Allianceteam, som står for kontakten til trykkeren.   
Selv om Allianceteam har kontoret til Serbien, mærker vi ingen forskel på, om Stevo arbejder for os fra Danmark eller fra sin base i Serbien. Værdier som kvalitet, stabilitet og troværdighed er i højsædet hos SimaTech, og det reflekteres i de produkter og løsninger, der kommer fra os. Derfor er det vigtigt, at disse værdier også er til stede hos vores leverandører, og det er bestemt det indtryk, vi har af Allianceteam, hvorved der også opnås en god synergieffekt samt den ønskede kvalitet på det færdige resultat.

Anita Andersen 
Leder
www.simatech.dk

Rigtig god fritlægning til vores webshop

Vi har brugt Allianceteam til at fritlægge alle billeder til vores webshop. Vi er yderst tilfredse med resultatetet, prisen og hurtig levering af de fritlagte billeder.

Lasse Thorstensen 
Ejer
www.tholo.dk

Vores samarbejde med Allianceteam fungerer bare godt!

EI-Udstillinger har gennem mange år haft et godt samarbejde med Allianceteam. I vores ustrukturerede behov for løsninger af mange forskellige grafiske opgaver får vi altid et godt resultat i tæt samarbejde med Allianceteam.
For os er der mange parametre som skal fungere for at løse opgaverne på den bedst mulige måde, og nøgleordene er kreativitet og pålidelighed, men naturligvis også gode priser og særligt deadlines som skal overholdes.
Vores samarbejde med Allianceteam fungerer bare godt!

Klaus Due
Direktør
www.ei-udstillinger.dk

Servicen er altid meget hurtig, og professionel

Vi har været meget tilfredse med at anvende Allianceteam til at løse opgaver for os i forbindelse med messer og annoncering på nettet. Servicen er altid meget hurtig, og professionel – med masser af kreativt input og det hele til meget attraktive priser. Vi vil helt sikkert anvende Allianceteam til lignende fremtidige opgaver.

Juri Cetti
Direktør
www.danskfakturabors.dk

Faglig stolthed og professionalisme

Jeg har kendt Stevo siden 2002, hvor han, indtil vi solgte vor virksomhed GrandVin / Felix i 2004 arbejdede hos os som grafisk designer og administration af webshop løsninger, som vi bl.a. solgte til Pfizer Danmark. Han var en dedikeret og altid konstruktiv, kreativ og positiv medarbejder og kollega.
Vi har siden med stor tilfredshed benyttet Allianceteam til at udvikle flere logoer for os, som vi alle har været meget tilfredse med, ligesom han har udført 3D billeder for os og fra bunden skabt platform, design og indholdsstyring af vor hjemmeside.
Stevo er et ekstremt redeligt mennesker og jeg sætter stor pris såvel hans faglige som menneskelige egenskaber. Han er i den grad serviceminded og løser enhver stillet opgave med stor grad af faglig stolthed og professionalisme.
Jeg kan kun give Stevo min allerbedste anbefaling.

Søren Bendixen
Direktør
www.debyg.dk

På en dag havde vi fået designet på plads

Vi er en IT virksomhed, der primært arbejder med Microsoft Office 365 og Cloud Desktop, som er en måde at få flyttet hele sin IT arbejdsplads i ”skyen”. Vi har rigtig gode erfaringer med Allianceteam. Det startede med, at vi skulle have designet en roll-up til en messe, hvor vi blev meget imponeret over alle de forslag vi fik og den enormt hurtige levering. På en dag havde vi fået designet på plads og det røg direkte i trykken.

Efter dette har vi udvidet samarbejdet, så Allianceteam tager sig af alle vores grafiske opgaver - fra design af hjemmesiden til materiale der skal sendes ud. Det er en kæmpe fordel, at det hurtigt bliver opfattet, hvor vi vil hen med opgaven og med korte sætninger er vi hurtigt videre.

Jan Munk
Direktør
www.valhala-it.dk

Følge din kunde sikkert igennem til et perfekt produkt

Jeg vil takke mange gange for den flotte brochure og det meget fine samarbejde herom. Jeg er virkeligt tilfreds. Jeg oplevede at du gjorde dig stor umage med at komme helt ind til kernen af hvad jeg ønskede. Du gav dig tid til at finde ud af hvem VOXLAB er og hvad vi står for. Fra denne viden skabte du det helt rigtige produkt til os. Vi kommer helt sikkert igen – både fordi du er dygtig, behagelig at tale med og så gav du et meget favorabelt tilbud som du holdt hele vejen igennem – også selv om jeg trorat du vist brugte mere tid – simpelt hen fordi du ønsker at følge din kunde sikkert igennem til et perfekt produkt.

Vibeke Krogsgaard 
CEO Voxlab
www.voxlab.dk

Web Development by    Inovator Inovator.dk

2013 Copyright - Allianceteam. All Rights Reserved.Cookie- og persondatapolitik

Gå til TOP