Et stærkt samarbejde giver gode resultater

Allianceteam tilbyder samarbejde til virksomheder, der ønsker forretningsmæssige fordele, som skal give virksomheden øget effektivitet, fleksibilitet og innovativ kraft samt større fokus på kerneforretningen.

Vi står klar til at yde grafisk assistance på opgaver, der opstår undervejs, men også til langvarigt samarbejde, hvor vi kan være tilknyttet Jeres organisation og den måde I arbejder på.

Der hvor vi skiller os ud fra andre outsourcingsfirmaer er, at vi implementerer grafisk design i vores arbejde. Mange års erfaringer med rentegningsopgaver fra forskellige brancher har vi ”øje” for en god grafisk stil. Derfor passer vores samarbejde godt til virksomheder, som ser en fordel i at have tilknyttet en grafiker, som nemt kan overtage opgaver, der skal passe ind i Jeres stil.

Allianceteam kender den danske erhvervskultur og det gør at vi har det nemmere at falde ind i husets forskellige afdelinger.

Jeres fordele ved samarbejde er aflastning af medarbejderne samt øge konkurrenceevnen. Den anden væsentlig fordel er at kommunikation foregår på dansk og på den måde bliver arbejdsgangen meget lettere. Allianceteam har over 18 års erfaring med produktion fra forskellige danske grafiske virksomheder, som f.eks. trykkeri (offset, serigrafi, digitalprint), reklamebureauer, promotion, messer og udstillinger. På den måde har vi den gode forståelse for grafisk proces, fra ide til færdig resultat.

Mål for samarbejdet er at skabe resultater, optimerer og effektiviserer arbejdsworkflow, samt omkostningsmæssige besparelser.
Som kunde vil du opleve Allianceteam som en forpligtende, seriøs og engageret partner, der har til formål at bidrage med nødvendige sparring omkring jeres opgaver.

Kontakt os venligst, hvis du gerne vil tage en dialog om samarbejde. Vi er kun et klik fra dig.

Web Development by    Inovator Inovator.dk

2013 Copyright - Allianceteam. All Rights Reserved.Cookie- og persondatapolitik

Gå til TOP