Velkommen til Allianceteam.dk

Outsourcing kan ofte betale sig. Allianceteam tilbyder strategisk partnerskab til virksomheder, som hermed kan få mange fordele igennem outsourcing af grafiske opgaver. Vores stærke sider er kreativitet, effektivitet og fleksibilitet. Samtidig har vi mange års erfaring med produktion, hvilket sikrer optimale muligheder for det rigtige grafiske design til hver opgave.

Stevo Vuk Culajevic står bag Allianceteam. Han har mere end 21 års erfaring i forskellige grafiske virksomheder og bred erfaring med erhvervskunder på tværs af brancher. Med mange kompetencer indenfor design, tryksagsproduktion, messestande og generel visuel kommunikation, tilbydes assistance med en vifte af de opgaver som enhver virksomhed har behov for i den daglige drift.

Med base i Serbien har Allianceteam mulighed for at tilbyde konkurrencedygtige priser, men stadig med den høje kvalitetsstandard som danske virksomheder er vant til som en selvfølgelighed. Det er Allianceteams målsætning at stille store krav til os selv for at sikre gode løsninger til vores kunder. Det sikrer vi med tilgængelighed efter ønske og nyeste teknik til rådighed, samt den nødvendige fleksibilitet.

Verden er blevet mindre i kraft af kommunikationsteknologi og Allianceteam er med i den globale udvikling som betyder endnu flere og bedre muligheder for samarbejde på kryds og tvær af grænser. Vi tror nøglen til succes kræver partnerskab og alliancer som bygges på langsigtede relationer med energi, lyst, evner og ønske om udvikling. Derfor er vores logo sammensat af ordene Alliance og Team som er vores filosofi.

    Allianceteam DOO

    Pupinova 13

    23266 Centa

    Serbien

Web

www.allianceteam.dk

Mail

kontakt@allianceteam.dk

Skype

allianceteam.dk

FTP

ftp.allianceteam.dk

Telefon

+381 ­ 2389 9187

Mobil

+381 ­6 2826 0590

RS Reg. nr.

20582090

RS CVR

106345848

LinkedIn

Klik her

Web Development by    Inovator Inovator.dk

2013 Copyright - Allianceteam. All Rights Reserved.Cookie- og persondatapolitik

Gå til TOP