Om mig - Allianceteam

Mit navn er Stevo Vuk Culajevic. Jeg er født og har boet i Danmark i sammenlagt 23 år, og jeg har 18 års erhvervserfaring som grafiker i danske virksomheder. Siden 2009 har jeg arbejdet som freelance grafiker (Allianceteam.dk) for danske virksomheder.
Jeg er født i 1972 og gift med Rosemary, som jeg har 4 børn sammen med. Jeg er uddannet grafiker og har siden videreuddannet mig til reprofotograf og fotograf. Senest har jeg udvidet mine kompetencer til også at omfatte messer og udstillinger.

Her er et kort overblik over mine ansættelser og arbejdsopgaver:

Allianceteam: 2009 -
Med mange kompetencer indenfor design, tryksagsproduktion, messestande og generel visuel kommunikation, tilbydes assistance med en vifte af de opgaver som enhver virksomhed har behov for i den daglige drift.

Brovang Udstillinger: 2004 - 2009
Kreative opgaver, layout, rentegning, print på stor-format digitalprinter, div. specialopgaver, udarbejdelse af salgsmateriale, præsentationsmaterialer, udarbejdelse af konstruktions 3D tegninger af messestande, digital billedbehandling. MAC og PC miljø.

Felix - GrandVin: 2003 - 2004
Som husets inhouse grafiker lavede jeg bl.a. rentegningsopgaver, præsentation af vin, gaver og reklameartikler (i form af kreative oplæg), div. fotoopgaver samt e-shop løsninger til Pfizer, 3M og Toms. PC miljø.

Ambizion - Reklamebureau: 2002 - 2002
I mit 6 måneders vikariat lavede jeg rentegningsopgaver og promotionartikler (i samarbejde med Borg og Bigum). MAC miljø.

J. Walter Thompson - Reklamebureau: 2001 - 2002
Sammen med bestående team af produktionskoordinatorer, tekstforfattere og AD’ere lavede jeg klargøring af opgaver til tryk samt rentegning af reklamekampagner for diverse store kunder som Rolex, Lipton, Siemens, Kellogg’s, TDC, Kraft, Shell ... MAC miljø.

BB Serigrafi & Offset - Svanemærkede trykkeri: 1995 - 2001
I det første års tid arbejder jeg som reprofotograf. Senere træder jeg ind i firmaets DTP afdeling, hvor jeg modtager opgaver fra kunder, tjekker det elektroniske materiale, reproklargør til digitalprint og filmudkørsel (farveseparation til serigrafi og offset). Alt fra skilte, klistermærker, emballage til storformat outdoor reklamer. Mac og PC miljø, OPI-system.

Højgård & Vista - Trykkeri: 1992 - 1995
Mine arbejdsopgaver var hovedsageligt grafiske løsninger i den serigrafiske proces.

 

Web Development by    Inovator Inovator.dk

2013 Copyright - Allianceteam. All Rights Reserved.Cookie- og persondatapolitik

Gå til TOP