Deltidsgrafiker til kun 129 kr. i timen

Få en dygtig og erfaren grafiker og betal kun det halve af normalprisen.
Hvis din virksomhed løbende har brug for at få løst grafiske opgaver, kan det hurtigt blive dyrt med en ad hoc-aftale til en høj timepris. Og det kan også blive dyrt med en fastansat medarbejder, som du skal betale feriepenge og løn under sygdom til. Hvis du hyrer en praktikant eller studentermedhjælper, går du måske på kompromis med erfaring og kvalitet. Derfor har jeg et andet forslag til dig:

Få en erfaren grafiker til halv pris.
Du får en indkørt og rutineret grafiker, der har mere end 20 års grafisk erfaring og som gennem flere år har arbejdet  med grafisk outsourcing. Årsagen til, at du kan få både i pose og sæk er, at Allianceteam.dk har base i Serbien. Derfor kan jeg tilbyde en konkurrencedygtig pris på kun 129 kr. (brutto) i timen for grafisk arbejde.  Denne lave timepris er kun gældende ved en fast aftale om 12-18 timers arbejde pr. uge. Allianceteam ville kunne indgå denne aftale kun med et firma på grund af at til daglig løses andre ad hoc opgaver (den anden halvdel af dagen).

Som at arbejde med en freelancer i Danmark.
Jeg taler og skriver flydende dansk. Jeg har boet i Danmark i mange år og har erfaring fra flere danske virksomheder, så jeg kender den danske mentalitet og grafiske stil. Der er ingen tidsforskel mellem Denmark og Serbien. Ved hjælp af Skype og andre online værktøjer sikrer jeg en tæt kontakt med mine kunder. Læs fx denne udtalelse fra en af mine faste kunder:

Et godt, nemt og effektivt samarbejde!
"SimaTech har samarbejdet med Allianceteam siden 2009, og vi er meget glade og tilfredse med den måde, de mangeartede grafiske opgaver bliver løst på. Et godt, nemt og effektivt samarbejde. Selv om Allianceteam har kontor i Serbien, mærker vi ingen forskel på, om Stevo arbejder for os fra Danmark eller fra sin base i Serbien." Anita Andersen, leder, www.simatech.dk

Se andre kundeudtalelser her.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at høre mere:
Stevo Vuk Culajevic
E-mail: kontakt@allianceteam.dk
Skype: allianceteam.dk
Telefon: +38123899187
Mobil: +381628260590

Web Development by    Inovator Inovator.dk

2013 Copyright - Allianceteam. All Rights Reserved.Cookie- og persondatapolitik

Gå til TOP