HVAD ER COOKIES

Ved at benytte Allianceteams hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.

Vores kontaktinformationer:

Allianceteam DOO

Pupinova 13

23266 Centa

Serbien

Mail: kontakt@allianceteam.dk

En cookie er en lille mængde data som lagres i en browser på din computer eller mobile enhed. Såkaldte "førstepartscookies" er cookies der lagres af den enhed der styrer domænet, hvor disses cookies lagres. Allianceteams egne cookies er altså "førstepartscookies". I de tilfælde hvor vi tillader andre at lagre cookies på vores website vil dette være såkaldte "tredjepartscookies".

VI BENYTTER FØLGENDE COOKIES

Nødvendige cookies:
Vi benytter cookies, der er teknisk nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere korrekt, så du kan bevæge dig rundt og bruge hjemmesidens funktioner. Du behøver ikke godkende denne type cookies, da de er nødvendige for, at du kan bruge hjemmesiden. Vi bruger også Cookies til at gemme information om din varerkurv. Herunder bruger vi en cookie, til at huske din samtykke til brugen af cookies.

Analytiske cookies:
Vi anvender cookies til at få indblik i hvordan vores besøgende bruger allianceteam.dk Det betyder, at vi kan lære hvad der fungerer og ikke fungerer så vi kan optimere og forbedre vores website.

Tekniske cookies:
Derudover er der cookie fra Zopim som vi bruger til chat funktionen.

HVAD ER DINE VALGMULIGHEDER?

For at læse mere om cookies og finde ud af hvordan du administrerer og sletter dem kan du besøge allaboutcookies.org eller indstillingerne i din browser. I browsere som Internet Explorer, Safari, Firefox eller Chrome kan du vælge hvilke cookies du vil accepterer og hvilke du vil afvise. Hvor indstillingerne er afhænger af din browser. Brug hjælpefunktionen i din browser for at finde de relevante indstillinger.

Hvis du vælger ikke at acceptere visse tekniske og/eller funktionelle cookies, kan det betyde, at du ikke kan bruge nogle af funktionerne på vores website.

Persondatapolitik

Håndtering af personoplysninger hos Allianceteam

Det er  Allianceteam der er dataansvarlig og som indsamler data efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du kontakter os eller køber tjenester, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine oplysninger til brug for dit køb eller din henvendelse.

Indsamlingen af oplysninger på allianceteam.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via allianceteam.dk foretages behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

Dine data i forbindelse med din betaling af tjenester på allianceteam.dk

Ved køb på webshoppen indsamles flg. data:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer

Vi bruger dine oplysninger for at kunne ekspedere din ordre og udarbejde statistikker.

Vi behandler nævnte data ved videregivelse til vores eksterne leverandører for at kunne ekspedere ordren og levere til dig. Herunder IT-systemer, teknisk drift og speditører. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af de formål, der er skitseret i vores Handelsvilkår , medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen af juridiske, skattemæssige eller regulatoriske årsager eller andre lovlige virksomhedsformål. Dog ikke længere end 5 år jf. regnskabslovens krav om dokumentation.

Når du udfylder vores kontaktskema – bliver dine kontaktdata brugt til at besvare din henvendelse. Vi benytter evt. oplysningerne til at kontakte nuværende og tidligere kunder med gode tilbud og feedbacksanmodning.

Dine data i forbindelse med webformular & e-mails

Når du kontakter os via e-mail eller vores kontaktformular indsamles flg. data:

  • Navn
  • E-mail
  • Telefonnummer (hvis du oplyser dette og ønsker telefonisk kontakt)

Vi bruger dine oplysninger for at kunne besvare din henvendelse til os. Til dette formål benytter vi ekstern leverandør af platform til databehandling. Denne leverandør er forpligtet til at varetage opgaven inden for vores instrukser og gældende persondatalov. Databehandleren må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Beskyttelse af betalingsoplysninger

Dine betalingsoplysninger opbevares ikke af allianceteam, men af vores eksterne dataansvarlige leverandør Asseco og vi henviser derfor til dennes privatlivspolitik.

Kontakt vedr. personoplysninger

Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: kontakt@allianceteam.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gø re indsigelse mod en registrering i henhold Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos Allianceteam, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser med jævnlig sikkerhedskontrol.  Allianceteam giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det. I enkelte tilfælde overfører vi data til databehandlere uden for EU og EØS. Sådanne overførsler sker dels på baggrund af databehandleraftaler samt ligeledes Europakommissionens standardkontrakter, som er vurderet at give tilstrækkelig garanti for beskyttelse af privatlivets fred, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder samt for udøvelsen af de dertil knyttede rettigheder. Europakommissionens standardkontrakter kan findes her: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en

Klagemuligheder

Hvordan kan du klage til Datatilsynet

Hvis du mener, at vi har overtrådt de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger i vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, tlf.33 19 32 00 eller på dt@datatilsynet.dk

Kontakt til os

Hvordan kan du rette henvendelse til os ved spørgsmål til privatlivspolitikken

Hvis du har spørgsmål, forslag eller kommentarer til denne erklæring om cookies og vores indsamling og håndering af persondata, bedes du sende en e-mail til kontakt@allianceteam.dk. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Senest opdateret 20. maj 2018

Web Development by    Inovator Inovator.dk

2013 Copyright - Allianceteam. All Rights Reserved.Cookie- og persondatapolitik

Gå til TOP